Ik vertrek!
Blijf op de hoogte en volg Ruuth
07 Januari 2008 | Nederland, Ede
Ik hou jullie middels deze site op de hoogte, mocht je geen berichten willen ontvangen, mail mij dat dan.
Groet, Ruuth
07 Januari 2008 - 14:30
Elise:
He Ruuthje,
Doe voorzichtig maar geniet vooral van alles!!!!!
Tot over een tijdje!
Liefs en dikke kus van Steef, Elise en Milan -
07 Januari 2008 - 15:01
Marleen De Jong:
Hé neefje,
heel veel succes in Curacao. Geniet ervan, maar jou kennende zal dat zeker lukken!!
Groetjes Mark en Marleen -
07 Januari 2008 - 15:51
Bettus:
Hey rudolf ouwe trekbeer.
Veel plezier daar ik curacao en doe geen stoute dingen die ik ook niet zou doen> GHEHGE.
Groet
Bets -
07 Januari 2008 - 16:51
George:
Hey Gozer,
Ik denk dat er veel mensen jaloers op je zijn! Ondanks dat je natuurlijk keihard moet werken (.) zit je wel lekker in een supermooie en warme omgeving! Veel succes met je stage en geniet ervan!
George & Aukelien -
07 Januari 2008 - 17:29
David:
He Ruuth, wat cool dat je naar Curacao gaat! Heel veel plezier en succes daar en ik ga je verhalen volgen!
David
07 Januari 2008 - 18:50
Jet Verhoeff:
Hoi kanjer van me,
Heel veel suc6 met je afstudeerstage bij het Antilliaans Dagblad. Maak er wat van, je kunt het. Blijf open in de stroom van je leven staan. En zo Loesje ooit schreef: Leven is het meervoud van lef. En ik vind het lef wat je doet!
Dikke kus van je mam. -
07 Januari 2008 - 19:44
Manfred:
Hé knul! We zullen je missen! Desondanks wensen wij je ontzettend veel plezier daar tussen de negers. Eén ding is zeker....qua formaat leg jij het zeker niet af bij ze ;-) Zet hem op jongen en we zien je snel weer.
p.s.: zaterdag was weer een gezellige bieravond!
Manfred en Heidi -
07 Januari 2008 - 19:49
Sander:
Hee Ruuth,
Veel plezier aan de andere kant van de oceaan! Geniet van je werk/stage tijdens het zonnen, bier drinken, etc.
gr. Tamar en Sander -
07 Januari 2008 - 20:56
Larissa:
Zolang je geen bolletjes in je holletjes doet heb je ook mijn zegen.
07 Januari 2008 - 21:50
Roy, Nienke En Noor:
Hi lieve (schoon)broer en nonkel,
Bon bini op Curacao, ja man. Denk er aan dat je moet leren lopen op z'n Antiliaans. Een stap vooruit en twee stappen terug;)
We gaan je volgen via deze site en natuurlijk met skypen, woehaa!!
Superveel suc6 en plezier, knallen joh!
Dikke kus van ons alledrie
xxxxxxx -
07 Januari 2008 - 22:24
Cees:
Succes met kranten bezorgen, bikkel!! -
08 Januari 2008 - 08:17
Annemarie & Wesley:
Hey Neef!
Foei, wat heerlijk Curacao! Veel succes en geniet ervan!!
ik zal het in de gaten houden via hier!
Liefs, Annemarie & Wesley -
08 Januari 2008 - 10:27
Nathan:
Wie moet er nu voor mijn sterretje zorgen? :(..
VEEL PLEZIER RUUTHJUH! -
08 Januari 2008 - 10:36
Frits:
Lieve Ruuth,
Hier dan nog een keer mijn reactie!!
Ik ben beretrots op je dat je dit doet. Ik ga er van uit dat je de doelen gaat halen die je jezelf gesteld hebt.
Vergeet echter niet om ook van de cultuur en het leven te snoepen.
Want daar draait alles toch om??
Tot skypes!! -
09 Januari 2008 - 16:33
Benji:
Hey ouwe, ben je al?? Ben wel benieuwd naar een mooi kiekje van je kamer/huis!! Spreekje!!! -
11 Januari 2008 - 14:29
Jeroen:
Ruuth, sterkte daar op dat vervelende eiland. Geniet er vooral van. Je kunt straks je hele leven nog werken. Groet, Jeroen Merkies -
12 Januari 2008 - 12:02
P.J.:
Hey Ruuthje ouwe befhaas, hoop dat je goed bent aangekomen en dat je lekker aan het genieten bent van de zon, het bier en de rest.......;-)....
Ben benieuwd naar je eerste verhalen...
Gr Petrus
28 Maart 2008 - 16:06
Jet:
"Eerste horde genomen" las ik op de voorpagina van het Antilliaans Dagblad van donderdag 27 maart.
En vandaag weer 2 pagina's (9 en 10) door jou geheel gevuld met een uitstekend verslag van de voetbalwedstrijd. Proficiat zoonlief.
Je trotse mam